Ons Concept

De wandelende pizza reclame doos

Pizzadozen met uw eigen reclame en QR-code die elke maand worden verspreid over verschillende provincies in heel Nederland. Een groot bereik dus, met potentie voor vele nieuwe klanten. Met de aangesloten pizzeria’s zorgen wij ervoor dat er elke maand 10.000 pizzadozen (120.000 per jaar) met uw reclame erop worden verspreid. Deze pizzadozen leveren wij aan de zorgvuldig geselecteerde pizzeria’s en de dozen zijn ook nog eens 100% recyclebaar!

Offline en online marketing

samengebracht

Bij Mealvertising combineren we beide krachtige marketingstrategieën op een unieke wijze. Nog nooit eerder is er op deze wijze reclame gemaakt in Nederland.
Wij ondersteunen uw bedrijf en webshop graag met onze landelijke aanpak.
Maak nu gebruik van deze primeur!

Reclame op schoot

Uw reclame wordt letterlijk aan de deur van de consument afgeleverd en belandt op de schoot van de klant. Terwijl de pizzaliefhebber aan het genieten is van zijn pizza, krijgt hij uw reclame te zien met daarbij een QR-code. Praktischer kan het niet worden, toch?

QR code

Bij uw reclame op de pizzadozen staat een QR-code afgebeeld die de klant kan scannen door gebruik te maken van zijn mobiele camera. Door de QR-code te scannen beland de klant direct op uw website, zoals de sales- of actiepagina.
Tegenwoordig kopen de meeste consumenten producten aan via hun mobiele telefoons. Verhoog dus op deze wijze uw sales!

Probeer het zelf

Hulp nodig ?